15.6.2018

VINTTI ON VALMIS

Myönnän, otsikko on hieman harhaanjohtava.

Vain hieman. Totta on, että vintti on valmis, mutta valmiin vintin kuvia joudun vielä hieman panttaamaan, koska jälkikasvuni on vallannut tuon tilan ja sen kunto on tällä hetkellä varsin epäkuvauksellinen. Ensin pitää siis tarttua roskapussiin ja imuriin ja vasta sen jälkeen pääsee sinne kuvailemaan. Edellisen kerran kirjoitin terveisiä vintiltä lähes vuosi sitten heinäkuussa.

Vintti on nyt jo osoittautunut täydelliseksi! Puolisoni on kauhean kätevä käsistään ja hän nikkaroi varastosta löytämästään jämälaudasta vintille ihan oivalliset portaat. Seinämaalia oli vielä reilusti jäljellä, joten maalasin portaat seinän kanssa samalla sävyllä. 

Vaikka maalia ei olisikaan ollut jäljellä, niin olisin ostanut sitä lisää ihan tätä tarkoitusta varten. Ja syitä siihen on monia. Ensinnäkin - mökin koko. Parinkymmenen neliön mökissä pitää olla tarkkana, että jokin kaluste- tai maalivalinta ei vedä koko tilaa ihan tukkoon. Tässä halusin, että portaat vähän kuin hukkuvat seinään, jolloin ne eivät pompsahda seinästä pienentämään tilaa entisestään. Mielestäni tämä oli oikea ratkaisu, koska nyt portaat ovat siinä nätisti esillä, mutta silti kuitenkin piilossa.

Kummallista, että nuo portaat ja reikä katossa tuntuivat tuovan tähän pieneen tilaan rutkasti lisää nelöitä! Joko siinä on syynä se, että sohva vaihtoi paikkaa seinältä toiselle tai sitten se, että reikä katossa tuo väistämättä alitajuntaan tunteen, että eikä tässä vielä kaikki. Ja niinhän se on - eikä tässä vielä kaikki! Mökissä on nyt yläkerta! Matala tila, mutta toinen kerros siitä huolimatta. Sinne mahtuu helposti riviin patja poikineen ja täten yövieraille on entistä enemmän tilaa. 

Pienet uretaanien siistimiset, homeenestoaine vielä kattoon ja sitten se on sisustamista vaille valmis! Kyllä kelpaa ihmisen. Kuvia vintistä tulee, jahka teiniluola saadaan raivattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti