11.6.2018

PAROLAN ASEMAN ROMPETORI

Olipa mukava päivä tuo viime lauantai, jonka sain viettää jo tutuksi tulleella Parolan asemalla. Aiemmin olemme päässeet nauttimaan aseman tunnelmasta jo monena jouluna. Itse olen joka kerta ollut myyjän roolissa - olen myynyt monenmoista käsityötä aina vanerikuusista ja paperitähdistä havukransseihin ja pestäviin paperipusseihin. Viime vuonna Parolan aseman Joulumarkkinoilla minulla oli ensi kertaa myynnissä nämä omat korttini ja rohkaisevan palautteen ansiosta sainkin rohkeutta lähteä kokeilemaan tätä juttuani ihan tosissaan!
Tällä kertaa mukanani oli korttien lisäksi myös toisilta joulumarkkinoilta jääneitä julisteita. Tarkoitukseni on tässä lähitulevaisuudessa tehdä erilaisia julisteita myös lisää myyntiin!
Myyjiä Rompetorilla oli yhteensä noin 40, joten pihamaalla riitti vilinää! Oli haitaria soittava poika, oli jäätelöpyörä ja sopivasti jonoa sen edessä. Oli kaunis ilma, virkistävä tuulenviri, aurinko ja hyvä mieli. Tunnelma oli varsin leppoisa. Kauheammin en viitsinyt ihmisiä kuvailla, joten nämä kuvani eivät oikein anna oikeutta tapahtuman tunnelmalle. 

Oma pöytäni sijaitsi aseman sisätiloissa. Siellä oli hyvä olla kahden ystävän välissä. Toisella puolella rakkaan ystäväni Sisustushattara, joka on monen tuntema ja seuraama, monipuolinen ja liikkuva sisustuspuoti. 
Diagnoosi Sisustusmanian Maran aarrekammio sijaitsi tutussa paikassa aseman nurkassa. Maralta ostin joulumarkkinoilta tekemänsä keraamisen kahvikupin, joka on ollut ahkerassa päivittäisessä käytössä siitä lähtien. Tätä kuvaa katsellessa mietin, että olisi ihan mukava joskus olla paikalla ihan vain ostajan roolissa, niin ehtisin paremmin käsiksi näihin kaikkiin aarteisiin.
Vihreän talon Annikan pöydästä löytyi Vihreää taloa itseään - rottinkia, emalia ja värejä. Annikan pöytä putsaantui niin nätisti, että ei tainnut auton peräkonttiin jäädä paluumatkalle juurikaan pakattavaa. Ei ihme! 
Rompetorin kahvilasta löytyi niin suolaista ja makeaa ja kaiken maukkauden takaa Niina

Kuten kuvista näkyy, niin ulos asti en kameran kanssa juuri päässyt ja sisällä yritin kuvailla aina kuin vain aikaa oli. On ihanaa saada talletettua kameran muistikortille edes pieni pala Parolan aseman tunnelmasta! Omat ostokseni rajoittuivat samaisesta syystä naapuripöytiin, mökkituliaisia tietenkin. Niistä lisää, kun pääsen roippeitten kanssa mökille asti ja saan tavarat paikoilleen.

Kiitos asiakkaille ja kaikille kävijöille kivasta päivästä! Erityiskiitos tietenkin aseman Katjalle tapahtuman järkkäämisestä!

2 kommenttia:

  1. Unohin sanoa sulle rompetorilla, että oon tehny jo aika monet ihmiset iloisiksi sun korteilla. Niitä on kehuttu paljon ja ite tykkään erityisesti ku niistä löytyy aina just se oikea kortti kullekin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mara, tää viesti oli mennyt johonkin ihme kansioon! :-O Mutta löysin! Kiitos, tuli hyvä mieli tästä sun viestistä <3

      Poista