21.11.2017

JOULUMARKKINAT!


Viime viikkoina ei ole ollut tekemisen puutetta.
Joulumarkkinat on ehkä parasta, mitä ihminen voi joulun alla harrastaa! Sekä myyjän, että ostajan näkökulmasta. Minkään muun vuodenajan markkinoilla ei ole samanlaista fiilistä ja tunnelatausta, kuin joulumarkkinoilla. Tänä jouluna olen siis myymässä kaksilla eri markkinoilla, joista ensimmäiset ovat Parolan aseman Joulumarkkinat tulevana lauantaina 25.11.

Markkinaintoiluni tuskin on jäänyt keneltäkään some-kanaviani seuraavilta huomaamatta. Tänä vuonna markkinat tuntuvat erilaiselta minulle henkilökohtaisesti. Sen vuoksi, että tällä kertaa olen myymässä korttejani virallisesti ensimmäistä kertaa - ja tottahan vastaanotto jännittää! Lisäksi nämä markkinat tuntuvat itselleni tärkeältä rajapyykiltä - olen virallisesti ollut uupunut ja nyt koen olevani sinut asian kanssa. Silti mietityttää, että iskeekö jännitys liian kovasti jostain takavasemmalta. Haluan kuitenkin uskoa, että toimivin lääke jännitykseen on heittäytyä rohkeasti hetkeen ja luottaa hetken kantavan.

Tänä vuonna lastaan auton peräkontin täyteen yhdessä Piian kanssa. Vietimme erään varsin mukavan perjantain kranssien parissa. Hommahan on varsin sotkuista, mutta mukavaa. Kävin katselemassa (itseni tekemää) ohjetta Kaisan blogista, koska jostain syystä onnistun aina unohtamaan kuinka kranssi väännetään. Sinänsähän homma on varsin yksinkertaista. Onneksi voimme ottaa oppia muilta - ja joskus jopa itseltämme. Kransseista tuli hienoja! On hauskaa, miten jokainen synnyttää samoista materiaaleista ihan oman näköisiään tuotteita. Persoona näkyy kransseissakin.

Tilasimme myös Piian kanssa yhdessä ulkomailta asti nahan näköistä paperia, josta ompelimme säilytyspussukoita. Olen ihan totaalisen ihastunut noihin pusseihin! Ne ovat kestäviä, koska ne voi pestä pesukoneessa (testattu on, toimii) ja todella tukevia. Niitä ei saa lötsähtämään vaikka kuinka yrittäisi! Pussit ovat kätevät minkä tahansa säilyttämiseen, mutta toimii myös vaikka hyasintin ruukkuna näin joulun alla. 

Kranssien ja pussien lisäksi Piia ottaa mukaan myös neulomiaan kaulahuiveja (ylläri, että älyttömän nättejä nekin!) ja itse leikkelin puolisoni kanssa viime viikonloppuna aimokasan korttitelineitä puuverstaalla.  

Kaikki alkaa pikkuhiljaa olla valmista markkinoita varten - joten 

Tervetuloa Parolan asemalle 
lauantaina 25.11 klo 11-16!

2 kommenttia:

  1. Ihania! Missä on Parolan asema?🙈

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tosiaan, Parolan asema sijaitsee Tampereen ja Hämeenlinnan välissä. :)

    VastaaPoista