10.8.2017

KESÄRETKELLÄ

Kesäretkellä sateessa. Siinä lause, joka kovin yksinkertaisesti kuvaa tätä kuluvaa kesää. Ei millään pahalla, vaan ihan vain faktana.

Viime viikonloppuna lähdimme kesäretkelle. Mukana oli suuri joukko kansaa, mutta näissä kuvissa halusin tänä sateisena torstaina tuoda esille lähinnä luontoa ja sen kauneutta. 

Sitä, miten aurinko vilkuttaa puitten välistä ja kutsuu astumaan peremmälle metsään. Sitä, kun ensimmäiset pisarat putoavat taivaalta, suurin osa juoksee sadesuojaan ja joku vielä sitkeästi odottaa viimeiset hodarit valmiiksi. Sitä, miten sadeverho maalaa järveä ja taivaanrajaa ja sitä, miten mahtavaa on katsella pisaroiden tanssia ja kuunnella ropinaa suojassa sadetakin sisällä.

Varsinkin sitä, miten turvallinen olo on istua tuossa. Nuotion äärellä, sateen ropinassa. Näistä eväistä on hyvä nuoren suomalaisen ponnistaa kohti syksyä - kesäsateen ja nuotiomakkaran voimalla.

(Jälkikirjoitus. Kuvan lasta ei ole painostettu seisomaan/istumaan sateessa, vaan hän on aivan vilpittömästi halunnut tehdä ko. asiaa ja kuvaaja on sattunut paikalle tilanteen jo ollessa päällä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti