7.8.2017

ELOKUU

Elokuu on siitä mahtava kuukausi, että siitä ei koskaan tiedä mitä se tuo tullessaan.

Elokuu on lempikuukauteni - eikä vähiten siksi, että tässä kuussa olen syntynyt. Lapsena syntymäpäivä näytteli luonnollisesti hieman suurempaa roolia vuodenkierrossa kuin näin aikuisena, mutta merkittävä päivä se on siitä huolimatta. Ihminen kun nyt sattuu syntymään vain yhtenä päivänä vuodesta, joten onhan se juhlan paikka. Ilman sinua tai minua puuttuisi monen ihmisen elämästä paljon, kyllä sitä sietää juhlistaa.

Elokuu osaa yllättää. Silloin voi tyrkätä intiaanikesä jostain nurkan takaa, tai sitten ei. Elokuu voi olla kuuma tai kostea, mutta mielipiteitä se herättää aina. Elokuussa korjataan satoa ja säilötään kesää talteen. Koko kesän olen kytännyt ja odottanut marjojen kypsymistä, sienistä nyt puhumattakaan. Ihan kohta on aika.

Kuten aiemmin todettua, niin kasvihuoneessa ei kasvanut tänä kesänä mitään. Edes herneitä en saanut ulkolaatikkoon laitettua. Tämä kesä meni ihan muissa puuhissa, joten ehkä ensi kesänä sitten. Nautin toisten kasvattamista ja poimin marjat ja sienet talteen metsästä. Niin on hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti