28.5.2017

TERVETULOA KESÄ

Hyvästit talviturkille.
Viikko on ollut lämmin, mutta eilen satoi. Ei kesäisen lämpimästi, vaan sillä tavalla, että vihmova kylmyys meni luihin ja ytimiin. 

Tänäänkin on kylmää. Kolakalla säällä ei parinkymmenen neliön mökillä viitsi eikä pysty tehdä oikein mitään muuta, kuin lojua sisätiloissa lukemassa kirjaa. Sellainen on mukavaa tekemistä silloin, kun mikään muu ei innosta. Mutta silloin kun tekisi mieli puuhastella kaikenlaista ulkotiloissa - silloin se on yhtä piinaa.

Silloin minä turhaudun. Pyörin ympyrää, kirjaan keskittyminen on vaikeaa. Uno-peli tai kaksi, mutta sen jälkeen pitäisi taas päästä lapion, pensselin tai vasaran varteen. Eilen hakkasin kaatosateesa nauloja vanhoista laudoista niin kauan, että loppuivat. Olisi ihan hyvä osata myös vain lojua, vaikka siinä sateessa ajattelinkin, että ei parempaa terapiaa olekaan, kuin hakata nauloja sateessa.

Kuvissa lämpimän päivän lämmintä iltaa. Lapset heittivät talviturkit, hyppivät pommeja laiturilta. Itse pidän turkistani kiinni kynsin ja hampain vielä hetken ajan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti