29.5.2017

KESÄMAKKARI

Minulla on toisessa jalassa villasukka.
Eilen jouduin napsauttamaan patterit takaisin päälle, niin kovasti alkoi kylmyys kalvamaan sisätiloissa. Äsken kaivoin kaapista villasukkia, mutta löysin vain toisen. Yksi lämmin jalka on parempi, kuin kaksi kylmää.

Viime viikolla saimme kuitenkin nauttia muutamasta kesäisemmästä päivästä. Silloin valjastin terassin kesäpedin asemiin - raahasin patjan aitasta, kaivoin pellavalakanan kaapista ja viritin hyttysverkon paikoilleen.

Niin, ne hyttyset. Varma kesän merkki on noiden inisevien kiusankappaleiden ilmaantuminen maisemiin, joten kesässä ollaan. 

Parasta mökillä on lämpimät illat ja yöt. Parasta terassin kesäpedissä taas on se, että sinne paistaa ilta-aurinko. Välillä se värjää hyttysverkon pinkiksi, välillä punaiseksi. Kun tyynyltä nostaa pään ja kääntää katseensa järvelle - silloin menee pikkuisen päästään sekaisin joka kerta. Terassi on nimittäin melkeinpä veden päällä,  vain muutaman metrin vesirajasta. Ylhäältä kun katselee, näkee vain veden ja maiseman. Hetkeksi tulee kummallisen kelluva olo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti