30.12.2016

TERVEISIÄ MUSTASTA MÖKISTÄ

Joululomalla on aikaa käydä mökillä.
Vihdoin ja viimein, kuukausien tauon jälkeen pääsimme vihdoin lämmittämään ennen kaikkea mökkisaunaa, mutta siinä ohessa mökkiäkin.

Montaakaan kuvaa en ole mökin sisätiloista julkaissut, mutta nyt kesäisen pienen maalausrupeaman jälkeen otin muutaman kuvan tuvasta. Yhtä tupaahan tuo mökki tosin on, ei pariinkymmeneen neliöön juuri muuta mahdukaan, kuin tupa ja keittiökolo siihen sivuun. Haaveilen mökkiin laveria, silloin tohtisi ehkä talviaikaankin mökissä yöpyä. Aittaan ei ole mitään asiaa pakkasilla, mutta pikkupakkasella tulipesä voisi hyvinkin pitää mökin lämpimänä aamuun asti - jos ei tarvitsisi ihan lattianrajassa nukkua.

Mökin sisätilat saivat kesällä uuden harmaan maalin pintaansa. Sävy on nimeltään tuhka ja vastasi odotuksia - harmaa raikasti seinät kuin uudeksi. Viime kesänä oli suunnitelmissa remonttirintamalla monenlaista - muurin rappaamista, lattian hiomista, listoitusta ja jopa keittiön uusimista. Onneksi ei ole kiire - ehkä ensi kesänä sitten. 

Kesällä ostin ihanalta Heidiltä maalaamansa maalauksen. Näin heti sen istuvan mustaan mökkiin kuin nakutettu ja niin se tekikin! Harmaalla seinällä maalaus pääsee oikeuksiinsa kauniisti. 

1 kommentti:

  1. Kylläpäs löysin uuden kivan blogin! Jatkan tutustumista! Mukavia viimeisiä vanhan vuoden päiviä!

    VastaaPoista