28.12.2016

KOKO KALENTERI YHDESSÄ KUVASSA

Vuosi alkaa lähetä loppuaan ja joulukalenteri loppui jo. 

Siksi minäkin halusin tehdä kollaasin joulukalenterin luukuista. On hauskaa nähdä ne kaikki kerralla, 24 luukkua menee niin nopeasti ja ideat ehtivät luukkuja tehdessä viikkojen varrella vaihdella moneen kertaan. Siksi niitä lisäluukkujakin syntyi - ja jotkin aivan hyvät luukut jäivät lopullisesti puolitekoisiksi ja ikuisiksi luonnoksiksi. Kuten todettua - kolme viikkoa menee nopeasti.

Luonto oli marraskuussa ja joulukuussa niin kauniin talvinen, että suureksi ilokseni se tuli isoksi osaksi kalenteria. Ei paljoa kuvaajalta vaadita, kun luonto itsestään tekee taideteoksen. Ei tarvitse kuin pidellä kameraa ja painaa nappia - kauneutta on minne vain kameran linssin kääntää.


Keittiössäkin tapahtui gluteenittomia asioita - Daimia, lakritsipipareita, kookosriisipuuroa, perunarieskaa, joululeipää, salmiakkisuklaalakuja ja fudgea

Askartelu ihmisen tiellä pitää, niin myös tässä kalenterissa. Sen todistaa - pieni kranssi, ikikuusi, marmoripaperi, nokipainanta ja paperitähdet. Pientä askartelua toki myös - joulukortit omista kuvista sekä servettikuusi.

Fiilistelyä ei voi elämässä koskaan olla liikaa. Niinpä tässäkin kalenterissa useampi luukku omistettiin lähinnä tunnelmoinnille - jouluinen eväsretki, jouluasetelma, joulumarkkinat ja lahjat pakettiin.

Mistä luukusta sinä tykkäsit eniten? 

1 kommentti:

  1. Parempi kai myöhään kun ei ollenkaan: mielestäni luukussa 19 oli ihana, aurinkoinen tunnelma hiihtoretkeltä. Vaikka kaikki kuvat, luukut ja vinkit olivat kyllä ihania! :)

    VastaaPoista