2.12.2016

2. HEMMOTTELUA JA LAHJAVINKKI

2.12
Joulukalenterin toisesta luukusta löytyy tänä vuonna suositus hemmottelusta ja lahjavinkki parhaasta päästä.

Mökillä sauna on kesäisin kovassa käytössä. Se lämpiää joka ainoa päivä siksikin, että kiukaan kyljessä lämpenee tiskivesi, mutta vähintään yhtä painava syy on se yksi ja ainoa - saunominen. Todistettavasti pieneen rantasaunaamme mahtuu 12 aikuista kerralla, koska kukaan ei halua jäädä rannalle ruikuttamaan. 

Näin talviaikaan mökkisauna lämpenee liian harvoin. Jouluna lämpenee kuitenkin takuuvarmasti, sillä missään ei maailman menosta ja jouluhälystä väsynyt ihminen pääse päätänsä niin nollaamaan, kuin metsän keskellä, hiljaisuutta ja kiukaassa paukkuvia puita kuunnellen. Silloin ollaan keskellä joulua.

Tämän vuoden joulusaunan kasvokuorinta on etukäteen testattu ja koko perheen suosittelema. Ohje tähän ihanaan jouluiseen kasvohoitoon löytyy ystäväni Riikan ja Virpi Mikkosen uudesta Joulukirjasta. Omani hankin viime viikolla ja useampaan kertaan olen jo kirjan läpi ihaillut ja ohjeitakin testannut. Tämä on se kirja, jonka kaivan tästä lähtien joka vuosi aitiopaikalle takuulla jo hyvissä ajoin ennen joulua. Tämä kirja on joulufiilistelijälle joulun paras lahjavinkki!


KOOKOS-KAHVIKUORINTA

2 rkl kookosöljyä
2 rkl hunajaa
2 rkl keitettyjä kahvinporoja
1 rkl kanelia

Sekoita ainekset keskenään purkissa tai kulhossa. 
Kuorinta on valmista käytettäväksi heti. 
Hiero ihoa kuorinnalla muutama minuutti tai anna vaikuttaa 5 minuuttia. 
Huuhtele itsesi suihkun alla.

(Ohje Riikka Kantinkosken ja Virpi Mikkosen Joulukirjasta)

1 kommentti:

  1. Tämä pääsee testiin heti kun puoli vuotta kestänyt ja loppusuoralla oleva sauna- ja kylpyhuoneremontti valmistuu! Varasin myös kirjan kirjastosta.:) Kiva, että teit joulukalenterin, näitä luukkuja odotan innokkaammin kuin suklaakalenterin avaamista! Vaikka eihän suklaassa tietenkään mitään vikaa ole... :)

    VastaaPoista