15.12.2016

15. SUOLASAIPPUA - PIENI LAHJAVINKKI

15.12
Eletään jo joulukuun puoltaväliä. Tämän päivän joulukalenteriluukussa pieni lahjavinkki.

Himalajan suolasaippua on itselleni uusi tuttavuus. Otamme siis parhaillaan yhteisiä ensiaskelia, mutta uskon tuttavuuden muuttuvan hyvinkin pian ystävyydeksi. Käytän mielelläni ekologisia vaihtoehtoja myös pesuaineissa ja viimeisen puoli vuotta olenkin suosinut yleissaippuana hiuksille ja koko vartalolle tätä muutaman euron oliiviöljysaippuaa. Tuota linkin takaa löytyvää tuotetta saa Suomessa ainaki Punnitse ja säästä - kaupoista. Se on edullista ja riittoisaa - ja voin rehellisesti sanoa kuontalon tuntuvan huomattavasti tuuheammalta säännöllisen käytön jälkeen.

Oliiviöljysaippuasta takaisin Himalajan suolasaippuaan. Suolasaippua hoitaa ihoa luonnollisesti. Suola puhdistaa ja desinfioi  ja sen mineraalit ravitsevat ihon kosteustasapainoa. Suola on erittäin puhdistavaa eikä sen lisäksi tarvitse käyttää muita kylpytuotteita. Himalajan suolasaippua auttaa mm. allergiaan, atopiaan, akneen, kuivaan ihoon sekä psoriin. 

Himalajan suolasaippua ei myöskään montaa euroa kustanna, omani hankin Lidlistä, mutta löytyy myös varmasti muistakin isommista marketeista. Suolasaippuan lisäksi paketiksi kietaistaan pehmeät pyyhkeet pellavasta ja vohvelikankaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti