8.12.2017

MYYJÄISISTÄ JA JULISTEISTA

Tein julisteita.
Tai tarkemmin ottaen ne painettiin liitetiedostoista paperille Keuruulla, mutta kuitenkin. Ensiksi ajattelin tehdä ihan vain parista kuvasta, mutta valinnan vaikeus iski ja teinkin kymmenestä kuvasta - jokaista pienen erän. Halusin myös omalle seinälleni useamman erilaisen, joten ihan itsekkäistäkin syistä valikoimaa on hieman runsaammin.

Halusin julisteisiin saman tunnelman kun korteissa. Niinpä niissä on käytetty samaa paperia, mutta vain ohueammassa muodossa toki. Myös kulmien pyöristys toistuu samaan tapaan kuin korteissa. Näyttää noin vain seinälle teipattunakin kauniilta ja valmiilta, kun on pyöreät reunat, mutta toimii aivan yhtä hyvin myös kehyksissä.

Nämä julisteet ovat nyt sellainen spesiaalijuttu, jotka ovat myynnissä vain huomenna launtaina ja sunnuntaina. Nyt viikonloppuna on nimittäin Ahjolan joulumyyjäiset Nurmijärvellä, jossa myyn ennen kaikkea korttejani ja näitä julisteita, mutta olemme Piian kanssa askarrelleet sinne vinon pinon pestäviä paperipusseja eri koossa ja kransseja moneen makuun. Piia on lisäksi neulonut älyttömän ihania lasten tupsukaulahuiveja ja itse otan mukaani myös vanerisia korttitelineitä. 

Kuvissa yllä siis osa julisteista, jotka otan kaikki mukaani myyjäisiin huomenna. Kuvissa alla Joulu-sarjan kortit, Metsä-kortit, pestävät paperipussit ja vaneritelineet.
Tervetuloa siis viikonloppuna Nurmijärvelle! Mukana myymässä monta mahtavaa tekijää ja yrittäjää, joilta on ilo hankkia käsintehtyä ja kotimaista jemmaan pukinkonttiin tai sitten ihan itelle. Nähdään siellä!

2 kommenttia:

  1. Pyöreät kulmat antavat kuville kyllä sen viimeisen silauksen. Myytkö julisteita joulun jälkeen netissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Stella! Mahdollisesti verkkokaupassa myyn julisteita joskus tulevaisuudessa, mutta en vielä hetkeen. Toki voin yksittäisiä muutenkin postittaa. :)

      Poista