9.12.2016

9. KIERRÄTETTY JOULULAHJA

9.12
Tämän päivän kalenteriluukussa kierrätetty joululahja ajatuksia herättämään.

Pidän kauniista asioista. Sellaisista, jotka omaa mieltä piristävät ja joita on mukava katsella. Pienistä yksityiskohdista ja suurista linjoista luonnossa. Lumihiutaleen herkästä kauneudesta, kuurankukista ikkunassa. Visualisti minussa pitää myös siitä, että kotoa ja mökiltä löytyy  sisustusasioita, jotka miellyttävät silmää.

Kuitenkin toivon löytäväni enimmät ostamani asiat käytettynä. En ole kovinkaan herkkä laittamaan rahaa sisustustavaraan uutena. Toisinaan jokin erityinen tekee poikkeuksen, jos tiedän jaksavani katsella sitä pidemmän aikaa. Haluaisin elää sen verran ekologisesti, että aivan kaikesta ei tarvitsisi tuntea huonoa omaatuntoa. 

Onneksi myös lähipiirissäni on ystäviä, jotka suosivat kierrätystä. Siksi voin huoletta katsella lahjoja ja pieniä viemisiä myös kirpputoreilta. Jokin aika sitten löysin kierrätyskeskuksesta kuusi pellavaista lautasliinaa viidellä eurolla ja eilen kynttilänsammuttimen eurolla. Pesin lautasliinat pyykkikoneessa ja silitin hyvin. Nippu kruunukynttilöitä keittiön yläkaapista ja narua ympärille - kierrätettävä joululahja on valmis toimitettavaksi. 

Luonto on tärkeä ja sitä pitää suojella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti