24.12.2016

24. SERVETTIKUUSET

24.12
Jouluaaton luukku, tulihan se vihdoinkin. Tässä luukussa viimehetken vinkki joulupöytään ja hyvän joulun toivotukset.

Tänä vuonna olen törmänny useaan otteeseen servettikuusiin. Ovat yleisesti ottaen olleet vihreitä, niin kuin kuuset nyt ovat paljaimmillaan. Hyvän vihreitä servettejä on vaikea löytää, joten päätin kokeilla kuusien tekemistä kuviollisilla. Onnistuihin tuo, tosin kokeilun jälkeen tajusin, että paperiservettejä täytyy laittaa kaksi päällekkäin, jotta servetin valkoinen puoli ei jää näkyville. Näissä servettikuusissani siis kaksi paperiservettiä päällekäin. Senhän voi ajatella niin, että kätevää - toinen ruoalle ja toinen sitten kahville valmiina. 

Parhaan lopputuloksen saa toki niin, että omistaa kangasservettejä, mielellään neliskanttisia sellaisia. Niistä on sitten helppo taitella. Mutta jos ei omista ja haluaa ilotella kuusilla joulupöydässään, niin sekin onnistuu. Ohje servettikuusiin löytyy täältä.

Näin on tämän joulukalenterin kaikki 24 luukkua avattu. Nautin todella paljon jokaisesta, toivottavasti siitä on ollut iloa myös teille. Kalenteriin syntyi lopulta ylimääräisiäkin luukkuja, joten availen niitä tässä joulukuun mittaan - tai sitten ensi vuoden puolella. Nyt kalenterin luukut kiinni ja nauttimaan joulusta. 

Onnellista joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti