9.6.2016

LAHJOJA JA KIERRÄTYSKESKUSLÖYTÖJÄ

Mielikuvitus on mukava asia.
Kierrätyskeskukset ovat siitä mahtavia paikkoja, että koskaan ei voi tietää mitä edestään löytää. Toisekseen, joskus ei tiedä käyttötarkoitusta sille, mitä edestään löytää. 

Löysin kierrätyskeskuksesta muutaman oikein soman seinälle ripustettavan tuikkukupin. Hintaa oli euron kappale, joten ne päätyivät samantien ostoskoriin. Lopullinen sijoituspaikkansa varmistuu sitten joskus, kun mökin sisätilat kokevat pientä muutosta. Vaikka toisaalta, aivan hyvinhän nuo istuvat ulkoseinäänkin. 

Sitten löysin häkkyrän. Mielikuvitusviisari värähti samantien tappiin, kun kääntelin metallihärpäkettä vaakaan ja pystyyn ja mietin, että mihin kummaan se on alunperin tarkoitettu? Kassatäti kyseli kolikoita laskiessani ihan samaa ja ilosta vastasin, että en tiedä, ja sehän se onkin parasta! Minulla on visio, johon liittyy sopivasti nättejä S-koukkuja ja toimivaa naulakkoajatusta. Siitä tulee hyvä!

Mökki sai tupaantuliaislahjaksi ystävältäni hänen omin sorjin kätösin tekemän ryijyn. Tästä tuli heti aarre, jonka ympärille on mitä mukavin aloittaa mökin sisäosien pientä pintaremonttia. Se on kaunis, ja kuin mustaan mökkiin tehty!

Sanotaanpa mitä tahansa ja vaikka elämänarvot onkin ihan muissa asioissa, niin - kyllä tavara vain toisinaan tekee ihmisen onnelliseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti