8.8.2016

MÖKIN KAUNEIN ÖLJYLAMPPU

Saunan terassilla.
Aiemmassa koukkupostauksessakin oltiin saunan terassilla, hieman siistitymmissä tunnelmissa tosin. Ei tuon kokoinen terassi kylläkään koskaan mitenkään räjäytyskuntoon pääse, mutta useimmiten sieltä löytää pelastusliivejä, uimarenkaita tai vastaavaa. Vaatettakin roikkuu narulla harva se päivä. Edellämainitut ovat asioita, jotka luonnollisestikin kuuluvat asiaan. Mökkeilyyn ja elämään yleensäkin.

Joskus talvella kirjoitin öljylampuista. Samaisessa tekstissä mainitsin saunan lasisesta öljylampusta, joka on ehdottomasti yksi lempiasioitani edellisen omistajan jäljiltä.

Arki alkaa. Se tuntuu haikealta, mutta silti hyvältä. Eniten tulee ikävä hitaita päiviä ja viikkoja mökillä. Talvisten mökkikuvien katsominen tuntuu vaikealta - musta mökki ei ole talviasuttava, joten mökkeilyn iloista nauttiminen on huomattavasti haastavampaa talviaikaan. 

Silti tiedän - vielä on kesää jäljellä. Viikonloppujen hitaita aamuja, usvaa järven yllä. Syksyn kirpeät aamut ovat edessäpäin, vaikka tuulessa onkin syksyn aavistus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti